VOLGENDE VETTE UITDAGING!

ENTERTAINERS / DJ'S GEZOCHT

Betty heeft afgezegd, Angelique kan niet, Friso komt wel, heel veel publiek komt en wie nog meer?


Dit is Angelique. Zij heeft vorig jaar vanaf 12.00 uur de wielers, publiek en verzorging rondom de finish bijgestaan met haar grappen en muziek. Dit was werkelijk fantastisch! Het publiek dat veelal vanaf 06.00 uur rond de finish heeft vertoefd, stond s'avonds om 22.00 uur nog net zo fruitig de laatste wielrenners binnen te juichen als de eerste die in de ochtend over de streep aan kwamen vliegen.

En wat zoeken we dan? Hieronder een quote van de organisatie:
"Eigenlijk zoeken we 1 drive-in show met DJ voor bij de finish en 1 drive-in show met DJ halverwege evt. aangevuld met een zanger die een aantal optredens door de dag heen verzorgd, wisselend, op locatie van de drive-in".

Deze meneer?
gevonden op marktplaats en gemaild. We wachten op reactie..... en inmiddels gekregen. Dit jaar kwam slecht uit qua agenda. Echter hij overweegt zeker voor volgend jaar! Superaardig!!

Wie o wie, heeft in zijn bereik mensen die één of meerdere van de volgende kwaliteiten bezit? Energiek, hoog entertaingehalte, grappig, muzikaal, beschikbaar op 5 juni, in het bezit van installatie, microfoon en eventuele andere benodigdheden. En heeft zin en tijd om zijn of haar goede hart te laten spreken om een groot publiek te entertainen?