Spinningmarathon een groot succes!

Discolampen, een discjockey en 65 fietsen, 4 uur lang vol gas berg op en berg af in de buitenlucht waarbij alle fietsen bezet waren. Fantastisch, dit was één groot feest!

De Rabobank was goed vertegenwoordigd. Martijn, die het goede doel heeft mogen aandragen voor deze marathon, heeft samen met Jos Lemmens 3,5 uren op de spinfiets gereden. Zij draaien hun hand niet meer om voor deze inspanning en zijn klaar voor de 6 beklimmingen op de Alpe d'Huez.

Frank Wouters heeft meegetrapt, Teamcaptain Hetty, Dick van Hoof, Edmar van de Laar Rabobank Nederland en Ruud Cleef Rabobank Kempen West en vrijwilligers Peter en Maria hebben de fiets getrotseerd. Ook in het publiek waren diverse Rabobankcollega's waaruit de eerste aangemeldingen voor 2009 zijn gekomen voor vrijwilligersklussen. Daar zijn we heel blij mee.

Voor 2009 hebben we ambitieuze plannen: een Rabobank Team van 75 fietsers, met 75 vrijwilligers de handen uit de mouwen steken en op de koersdag hopen we zo'n 250 Rabobankcollega's als supporter langs de weg te vinden.

Het weekend is half voorbij en nu al succesvol te noemen. Een topvrijwilligersavond, een spinningmarathon en de diefdijk classic is gereden. Wat wil je nog meer?

Vrijwilligers en Fitfactory bedankt!