2009 NU AL??

Jahaa! 2009 begint al te roepen.... Je zou denken dat iedereen in diepe rust is verzonken na de koersweek 2008. Niks is minder waar! Achter de schermen wordt door de Alpe d'HuZes-organisatie gebroed op grootste plannen voor 2009.

Het Rabobank Team lijkt ook uit de rust herrezen. Vandaag kwam de volgende email voorbij:


Goedemiddag allemaal!

Iedereen weer helemaal uitgerust van het Alpen weekje en alweer volop aan het fietsen?! Ik heb heerlijk nagenoten afgelopen weken, aan iedereen die het wilde horen verteld hoe geweldig het was en wat we met z'n allen hebben bereikt! En heeeeeel vaak de foto's bekeken natuurlijk!

Maar….. we hebben bedacht dat het wel leuk zou zijn om met z'n allen een weekendje naar de Ardennen te gaan deze (na)zomer. Houden we gelijk een beetje motivatie om rustig door te trainen enzovoort....


Prachtig dat er vooruit gekeken wordt. Wat een spirit in dit team!
Het Rabobank Team zal ook in 2009 Acte de présence geven in Frankrijk. Het streven is om met 75 Rabobanklieden aan de start te verschijnen met een flinke duit aan sponsorgeld voor het KWF.

Meefietsen?
Zodra er meer bekend is over inschrijving 2009 zal er een bericht op deze site geplaatst worden en een email rondgaan. Geinteresseerden kunnen een email versturen naar Hetty van Hoof. Zodra de formulieren beschikbaar zijn, ontvang je per email de inschrijfformulieren en voorwaarden voor Het Rabobank Team.