ABS Rabobank Damesteam

Rabobankdames gaan donderdag 3 juni 2010 de Alpe d'Huez in Frankrijk beklimmen.

Dit team; het ABS team: Ambition By Sponsoring, is een twaalfkoppig damesteam die eenmaal de Alpe d'Huez beklimmen in een persoonlijke tijd variërend van 2 uur tot een hele dag.

Dit team gaat voor een megaprestatie op gebied van sponsoring en zal door middel van gezelligheid, ruggengraat en lef om met niet al te veel trainingskilometers als tegenprestatie de Alpe d'Huez bedwingen.

Wat gaan we doen?


Sponsoring
Door succesvol teamspirit in te zetten gaan we een topprestatie neerzetten voor het Alpe d'HuZes/KWF fonds. Landelijk vormen we met vrouwelijke collega's een team en zullen met creativiteit de mogelijkheden van sponsoring onderzoeken en inzetten.

Fietsen

Naast de sponsoring gaan we natuurlijk ook fietsen om het fietsgevoel in de vingers te krijgen. Dit doen we door oa regelmatig op de fiets naar het werk te gaan. Met behulp van een forum houden we contact en houden we elkaar scherp. Naast het naar het werk fietsen gaan we in maart een weekend fietsen in de Ardennen om ook enig ontdekkingswerk te verrichten op gebied van klimmen. En voor de liefhebbers zijn er talloze fietsclinics om bij aan te sluiten.

Meefietsen?
Je bent van harte welkom! Dit team biedt ruimte voor teamplayers die grenzen durven te verleggen. Werk je bij een lokale bank, Rabobank International, De lage Landen, Interpolis, Rabobank Nederland of andere dochteronderneming meld je aan om deze ultieme uitdaging aan te gaan en een hoop lol te gaan beleven.

Beloning
Dit damesteam belooft veel gezelligheid en trots. Je ontmoet collega's uit diverse hoeken van de organisatie. De koersweek in de eerste week van juni in Frankrijk geeft je een onuitwisbare ervaring. Je zet je samen met 2000 andere fietsers in voor een herkenbaar doel en draagt bij tot een beter en kwalitatief leven van kankerpatiënten. Dat voelt goed en geeft gigantisch veel energie!

Aanmelden
Neem via E-mail contact op met Hetty van Hoof-Slaats. Uiteindelijk gaat het team koers bepalen over hoe de voorbereidingen zullen verlopen om een topsponsorprestatie neer te kunnen zetten.