Alpe d'HuZes en PSV

Zaterdag 21 maart; een dag van veel actie. 5 Rabobank Teams trainen gebroederlijk samen in de Limburgse Heuvels en het ziekenhuis Maxima Medisch Centrum heeft open dag.

Een goed georganiseerde open dag, veel bezoekers en heel veel te zien. Zo ook het MMC Estafette-Team dat deelneemt aan Alpe d'HuZes. Deze open dag laat een prachtige combinatie van gezond, fit en sportiviteit zien. Het team bemand een stand met veel informatie over het evenement aangekleed met twee tacxen. Als slagroom op de cake voor de aanwezige kinderen is Phoxy, de mascotte van PSV, aanwezig. Hilarisch genoeg stapt Phoxy op de tacx, omringd met Alpe d'HuZessers die deze dag al vele virtuele kilometers getrapt hebben.

Naast alle informatie zijn er resultaten van onderzoek bekend. De conclusies van deze onderzoeken laten weten dat een revalidatietraject voor kankerpatiënten vele positieve gevolgen hebben. En dat is prachtig om te weten; nu al resultaat na 3 jaar Alpe d'HuZessen!

Een prachtige zonnige dag waar velen Alpe d'HuZessers getraind hebben in de natuur en bezoekers aan het Maxima Medisch Centrum voldaan zijn van Alpe d'HuZes informatie.
Een prachtige eerste lentedag....