Loftrompet voor team 3!

Voor team Weerterland en Cranendonck & Relaties blazen we de loftrompet en hangt de vlag uit!

Een halve ton aan sponsorgeld staat op de teller! Alle inspanningen van dit team zijn ruimschoots beloond met: EUR 54.270,-. Wat een prestatie, fantastisch!

En ze gaan door:

Maandag 16 maart 2009 organiseert Team Rabobank & Relaties een sponsorbijeenkomst. Om 18.00 start het programma bij Rabobank Nederweert. De avond wordt geleid door Karenanna Knopper (L1/TV Limburg) en sprekers zoals Coen van Veenendaal/inspirator Alpe d'HuZes en Peter Kapitein/ambassadeur Alpe d'HuZes zullen met hun prachtige motivaties een deel van de avond vullen.

Zaterdag 21 maart is een professionele clinic georganiseerd voor alle Rabobank Teams door het prachtige Limburgse heuvellandschap. Een serieuze voorbereiding op de Amstel Gold Race met maar liefst 10 stevige klimmen. Een collegiaal initiatief om teamgenoten van andere teams beter te leren kennen.

En zondag 29 maart een spinningmarathon om nog meer geld te genereren voor de strijd tegen kanker. Iedereen kan een steentje bijdragen door mee te spinnen. Voor € 10 per uur is een spinningfiets beschikbaar. Meer weten?

Een inzet om supertrots op te zijn. Ga zo door!